Postani instruktor Nacionalne škole rolera, neka ti posao bude zadovoljstvo...

UDRUŽENJE INSTRUKTORA ROLERA SRBIJE

Click here to edit subtitle

KURS ZA DOBIJANJE LICENCE - INSTRUKTOR ROLERA - UIRS Nivo 1 za 2013 godinu
održaće se 24.04.2013 na Adi Ciganliji u Beogradu u organizaciji U.I.R.S.

Kurs je namenjen onima koji su već u poslu, tj. imaju višegodišnje iskustvo u radu sa početnicima u obuci na rolerima a zbog ne postojanja sistema nisu imali potrebnu licencu za rad.
Pored uvođenja u standardizovane metode obuke - praktičnog dela kursa, održaćemo i sastanak na kome će se razgovarati o saradnji i planovima za predstojeću sezonu, svih budućih članova U.I.R.S. 

Molimo sve zainteresovane da nam u što kraćem roku potvrde dolazak putem maila ili putem telefona 063-55-00-44.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete gore navedenom terminu, molimo vas da nas obavestite kako bi se dogovorili o vanrednom terminu kursa.
Molimo sve kolege, instruktore rolera, koji nemaju dozvolu za rad, da ozbiljno prihvate pomenutu inicijativu za dobijanje i overu licence jer će već od ove sezone, svi oni koji nemaju važeću licencu, a naplaćuju usluge obuke u vožnji na rolerima, biti kažnjavani od strane nadležnih institucija.

POMENUTI KURS JE BESPLATAN A SVE TROŠKOVE OBUKE I IZRADE LICENCI FINANSIRA U.I.R.S. uz podršku Roler Saveza Srbije i JP Ada Ciganlija.

Kurs će se održati 24.04.2013 ispred prostorija Roler Centra na Adi Ciganliji (u neposrednoj blizini restorana Jezero) sa početkom 
okupljanja od 9h. Molimo sve zainteresovane da potvrde dolazak putem maila ili na 063-55-00-44.

Program kursa:
10-12.30 Praktičan deo
13-14.30 Pauza za ručak
15h Polaganje za LICENCU - UIRS Nivo 1 - 2013 


Molimo sve prijavljene da sa sobom ponesu rolere i zaštitnu opremu.
U slučaju kiše kurs se odlaže do daljnjeg.

SVI ONI KOJI ŽELE DA POSTANU INSTRUKTORI ROLERA A NAMAJU RADNO ISKUSTVO NEKA PRATE INFORMACIJE NA SAJTU UDRUŽENJA GDE ĆE BITI OBJAVLJENI TERMINI KURSA U.I.R.S. ZA PRVU GENERACIJU NOVIH INSTRUKTORA ROLERA UIRS Nivo 1 - 2013.

Ukoliko želite da vas registrujemo kao člana Udruženja kako biste blagovremeno dobijali sve potrebne informacije o aktivnostima U.I.R.S. molimo vas da potrebne podatke pošaljete na mail udruženja na strani KONTAKT - ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja i kontakt telefon.