Postani instruktor Nacionalne škole rolera, neka ti posao bude zadovoljstvo...

UDRUŽENJE INSTRUKTORA ROLERA SRBIJE

Click here to edit subtitle

SEMINAR ZA LICENCIRANJE INSTRUKTORA ROLERA ZA 2014

Poštovane kolege, 

seminar za licenciranje instruktora rolera za sezonu 2014 biće održan 19.05.2014 na Adi Ciganliji u Beogradu.

Opširnije informacije o planu i programu seminara biće istaknute na sajtu Udruženja Instruktora Rolera Sbije i Roler Saveza Srbije do 28.04.2014.

...Dont Walk, Skate !


U.I.R.S. LICENCE - 2013, OSTALE U NIŠU

VANREDNI SEMINAR U NIŠU, 7.08.2013 u 12hSvi zainteresovani kandidati koji žele da polažu za licencu INSTRUKTOR ROLERA - Nivo 1, a žive u Nišu i okolini, mogu se prijaviti na mail: [email protected] kako bi ostvarili pravo polaganja: ime i prezime, jmbg, kontakt telefon i mail adresa.

Svi kandidati su obavezni da pored prijave na mail, u sredu sa sobom ponesu: rolere, svesku i olovku, sliku (format za l.k.) na kojoj će sa druge strane napisati svoje ime i prezime i jmbg.


INSTRUKTOR ROLERA - Nivo 1 - klikom na link možete se informisati o elementima koji se polažu.


OKUPLJANJE NA POLIGONU (kod mostića) U PARKU "ČAIR" od 11.30h

NOVOSAĐANI POTVRDILI KVALITET

VANREDNI SEMINAR U NOVOM SADU, 7.07.2013 u 18h

Svi zainteresovani kandidati koji žele da polažu za licencu INSTRUKTOR ROLERA - Nivo 1, a žive u Novom Sadu i okolini, mogu se prijaviti na mail: [email protected] kako bi ostvarili pravo polaganja: ime i prezime, jmbg, kontakt telefon i mail adresa.
Kako je za nedelju najavljena kiša, još uvek se ne zna tačna lokacija seminara. Do subote 6.7.2013 u 14h ćemo vas obavestiti na kom mestu će biti održan seminar.
Informacije će biti objavljene na sajtu UIRSa.
Svi kandidati su obavezni da pored prijave na mail, u nedelju sa sobom ponesu: rolere, svesku i olovku, sliku (format za l.k.) na kojoj će sa druge strane napisati svoje ime i prezime i jmbg.
INSTRUKTOR ROLERA - Nivo 1 - klikom na link možete se informisati o elementima koji se polažu.

OKUPLJANJE NA SPENSU - KOD ULAZA NA KLIZALIŠTE OD 17.30h

Na zahtev Udruženja Instruktora Rolera Srbije a uz podršku Roler Saveza Srbije napisan je zvanični Pravilnik za učesnike na rolerima na svim javnim površinama Republike Srbije po postojećim međunarodnim pravilima koja se sprovode u mnogim zemljama širom Evrope.

1. ZABRANA VOŽNJE NA ROLERIMA BEZ ZAŠTITNE OPREME

Svi oni koji voze rolere po javnim površinama Republike Srbije, imaće obavezu da kao i u mnogim evropskim gradovima koriste obaveznu zaštitnu opremu. Za sve koji se ne budu pridržavali pravila biće podneta prekršajna prijava.

2. ZABRANA VOŽNJE NA ROLERIMA PO STAZAMA ZA PEŠAKE

Svima onima koji voze rolere neprimerenom brzinom, po stazama za pešake a u neposrednoj blizini staza za bicikle, biće zaplenjeni roleri a protiv njih se biti podneta prekršajna prijava. Zabrana se donosi sa ciljem zaštite dece i pešaka na stazama za pešake.

3. ZABRANA RADA NE REGISTROVANIH ŠKOLA ROLERA, ROLER KLUBOVA I INSTRUKTORA ROLERA BEZ LICENCE

Svi oni koji nemaju registrovan Roler klub odnosno Školu rolera a svoje zaposlene predstavljaju kao instruktore rolera i naplaćuju časove obuke bez potrebnih licenci za rad, izdatih od strane Udruženja Instruktora Rolera Srbije ili bilo koje priznate međunarodne institucije, biće isključeni sa javnih površina a protiv njih će biti podneta prekršajna prijava.

MOLIMO SVE UČESNIKE NA ROLERIMA DA KORISTE ZAŠTITNU OPREMU !!!!

MOLIMO VAS DA NE VOZITE PO STAZAMA ZA PEŠAKE NEPRIMERENOM BRZINOM DA NEDUŽNI NE BI STRADALI !!!

Istraživanja su pokazala da su najveći broj povređenih učesnika na rolerima deca uzrasta od 6 do 14 godina, samo zato što ne koriste zaštitnu opremu: štitnike za šake, laktove, kolena i kacigu.

NOVA PRAVILA PONAŠANJA UČESNIKA NA ROLERIMA SHVATITE OZBILJNO JER ĆE PRESTUPNICI PREKRŠAJNO ODGOVARATI NADLEŽNIM INSTITUCIJAMA  !!!
OVO RADIMO ZBOG VAS !!!!!